Background

ons vlees

Voor een echt lekker stukje vlees ben je bij Slagerij de Goeij natuurlijk ook aan het juiste adres. Naast rund-, varkens- en kipvlees hebben we ook vers Hollands lams- en kalfsvlees in ons assortiment.

Vragen of speciale wensen? Wij helpen je graag!

ONLINE BESTELLEN >>



tante door kip

Echte Hollandse kip

Ruime stallen t.o.v. reguliere kip

Natuurlijk dag- en nachtritme

Kleinschalige opgroei t.o.v. reguliere kip

Geen groeibevorderaars

Antibiotica vrij

30% langer leven t.o.v. reguliere kip

Ambachtelijk verwerkt

Rust en ruimte

De boer geeft de kip de tijd om op te groeien. Tijdens het opgroeien hebben de kippen meer ruimte t.o.v. een reguliere kip. Door de ramen en deuren in de stal hebben de kippen een natuurlijk dag- en nachtritme.

Voeding en antibiotica

De kippen hebben vers water en gestrooid graan tot hun beschikking. Het graan is 100% plantaardig met mineralen vitaminen. De kippen krijgen geen groeibevorderaars of antibiotica.

Bezoek aan de stal

De stallen zijn open voor publiek, zodat iedereen precies kan zien hoe de kippen leven. De boer vertelt graag meer als hij in de buurt is. Ook kan iedereen de live-webcam bekijken op tantedoorkip.nl.



Rundvlees

lekkerlander rundvlees

Lekkerlander maakt z’n naam waar

In onze slagerij verkopen wij “Lekkerlander Excellent”, het beste rundvlees uit de regio. Vlakbij de molens van Kinderdijk ligt de boerderij “Bongers Wens”; het agrarisch bedrijf van Jasper Meerkerk waar men al drie generaties lang de mooiste Hollandse vleesrunderen op een vriendelijke manier grootbrengt.

Kleinschaligheid

Jasper Meerkerk werkt al meer dan 25 jaar met zijn vader dag in dag uit aan een eerlijk product. Door zich te specialiseren in luxe rundvlees kon Meerkerk ontsnappen aan dwingende efficiëntie in de veehouderij. Kleinschaligheid en diervriendelijkheid zijn hiervoor in de plaats gekomen.

De runderen

De runderen zijn een speciaal ras, die dankzij de uitgekiende zorg en voeding vlees leveren met een mooie en zachte structuur. De runderen staan in de ruime stallen niet op vee-roosters die de mest gemakkelijk weg laten lopen, maar gewoon ouderwets op stro, dat driemaal per dag moet worden ververst. En dat bevordert wel de diervriendelijkheid!

Resultaat

De kalfjes en koeien op Meerkerks boerderij groeien stressvrij op tot sterke runderen, mede dankzij het vakmanschap en de passie van de veehouders. Dat alles maakt het grote verschil in kwaliteit, malsheid en smaak, en dat proeft u! Het vlees is ouderwets lekker: rundvlees zoals rundvlees hoort te zijn.




varkensvlees

Iberico varkensvlees

In ons assortiment vind je nu ook Iberico varkensvlees. Het Iberisch varken is uniek in zijn soort en groeit op even unieke wijze op in Spanje. Het varken profiteert van de eigenschappen van zowel het Spaanse klimaat als de Spaanse omgeving. De genetische eigenschappen van het Iberisch varken leveren een varken op wiens vlees het cholesterolgehalte reduceert. Het vet van het vlees bevat zogenaamde gezonde eigenschappen. De intramusculaire vetten zorgen ervoor dat het vlees als het ware smelt in je mond. Een ware delicatesse!

Assortiment

Karbonade
Speklappen
Worst

​​​​​​​



wild & gevogelte

Ook in deze tijd van het jaar leveren wij verschillende soort wild en gevogelte. Heerlijk, voor een luxe diner. Alles is op bestelling verkrijgbaar.

Gelieve circa 3 dagen van tevoren bestellen om teleurstellingen te voorkomen.



Worstmakerij

Wij hebben een eigen worstmakerij waarin wij, op ambachtelijke manier, heerlijke producten maken. Door gebruik te maken van de beste ingrediënten proeft u daadwerkelijk de ambacht en passie terug in onze worst en vleeswaren.

Onze worst- en vleeswarenspecialiteiten worden ambachtelijk bereid in onze worstmakerij, dus loop eens binnen en proef het verschil. Zo is bijvoorbeeld onze osseworst een echte topper, gemaakt van het beste rundvlees en licht gerookt. Al verschillende malen met goud bekroond!

Wij zijn volop in beweging en ontwikkelen verder met meerdere producten. Zo hebben wij al de 'slingerworst' ontwikkeld en zijn wij bezig met het maken van saltufo en cervelaat.

  Toppers uit eigen worstmakerij

Beenham
Achterham
Rookvlees
Rauwe ham
Gebraden rollades
Rosbief
Fricandeau
Zeeuws spek

Gebraden gehakt
Boterhamworst
Leverworst
Kookworst
Rookworst
Grillworst
Osseworst
Hausmacher


Iedere zaterdag is onze inmiddels beroemde grillworst te verkrijgen voor € 5,00!

 

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.